Prijzen

 

Coaching bij jouw transformatie proces:

Na een heftige gebeurtenis, denk bijvoorbeeld aan burn-out, ernstige ziekte of verlies van een dierbare, komt het gevoel bij je op dat je leven zoals je dat tot nu toe geleefd heeft niet meer bij je past. Wil je daar verandering in aanbrengen maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan kan ik je helpen. Omdat een veranderingsproces niet iets is wat van het ene op het andere moment klaar is zullen er meerdere sessies nodig zijn. Een sessie bestaat uit een gedeelte coaching en een gedeelte healing en/of trance healing. Op die manier geef ik je inzicht in je oude leefwijze, dat wat niet meer goed werkt voor jou en geef ik je zicht op een nieuwe manier die bij jou past en wel werkt. Door healing kan het oude wat niet meer past, los gelaten worden. Op deze manier wordt je nieuwe manier van leven in flow krachtig neergezet!

 

Healing

Heb je last van fysieke, mentale of psychische klachten, dan kun je voor healing bij mij terecht. Ik zorg dat je zelfhelend vermogen weer aan de gang gaat, daarom kan een healing langer doorwerken. Klachten kunnen vaak in één sessie opgelost worden, soms zijn er enkele sessies nodig. De kosten hiervoor zijn € 85,- voor de eerste 2 uur. Mocht de sessie langer duren dan komt er € 25,- bij.

Online consult

Mijn voorkeur gaat uit om een cliënt in mijn praktijk te ontvangen. Soms is de afstand erg groot en dan is een sessie op afstand ook mogelijk, het werkt net zo goed.

Ontkrachten van vaccinaties

Vaccinaties zorgen voor veel (onopgemerkte) bijwerkingen, bijvoorbeeld dat je vitamine’s niet goed meer op kan nemen of verwerken of ze veroorzaken op langere termijn juist ziekte. Met het ontkrachten van de vaccinaties verlaten alle giftige stoffen je lichaam en dat kan zich uiten in bijvoorbeeld diarree en zich niet lekker voelen. Daarna voelt men zich vaak lichter, schoner. Meestal volstaat één sessie.

* In mijn praktijk gaan de schoenen uit, wil je daar rekening mee houden? Wel graag sokken of slofjes aan.

* Er is GEEN WACHTLIJST zoals in de reguliere zorg, je kunt direct bij mij terecht.

* Er is bij mij GEEN mogelijkheid om te pinnen. Betaling per Tikkie (of contant)

* Mijn behandelingen worden niet door zorgverzekeraars vergoedt.

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.