Ik zal me even voorstellen 

Ik ben Agnes van der Ham, geboren in 1965 en dochter uit een ondernemersgezin. Tot mijn scheiding in 2013 kon ik eigenlijk niet echt ‘voelen’. Na allerlei ontwikkelingen is dát gelukkig veranderd.

 

Onbewuste zoektocht

Ik leefde voorheen voornamelijk vanuit mijn hoofd, maar had dat zelf niet door en wist ook niet dat het anders kon. Ik was erg actief met mijn gezin met twee kinderen, werk, vrijwilligerswerk en diverse bestuursfuncties. Zelfs zo actief dat ik mezelf regelmatig voorbij liep, maar ik kon naar mijn idee niet anders. Pas veel later ontdekte ik dat het voortkwam uit een onbewuste zoektocht naar erkenning.

Transformerend met mijn ziel in contact

Na mijn scheiding werd ik enorm met mezelf geconfronteerd en voelde ik dat ik het anders wilde, dat het anders moest. Ik ben een hbo-opleiding tot transformatietherapeut gaan volgen. Dit had tot gevolg dat mijn eigen pijnstukken geheeld werden en dat mijn intuïtie zich steeds verder ontwikkelde. Toen ik later met een burn-out thuis kwam te zitten en zelfs mijn baan verloor, is die verandering nog harder gegaan. Omdat mijn kinderen het huis uit waren, had ik nog veel meer tijd alleen door te brengen. Dit, in combinatie met veel stilte en corona, heeft ertoe geleid dat ik werkelijk in contact kwam met mijn gevoel, met mijn ziel.

 

Healer: ook nu, voor jou

In die tijd ben ik ook bij een magnetiseur onder behandeling geweest. Ik merkte dat er steeds meer emotionele en fysieke problemen opgelost werden, en klom langzaam op uit het diepe dal. In 2021 deed ik de opleiding tot medium en trancehealer therapeut en in 2022 voegde ik daar nog een opleiding tot aura healer aan toe. De gave van healen heb ik meegekregen uit diverse vorige levens. Ik voel, ik ‘weet’ dat het mijn missie is om op deze manier, samen met de spirits, mensen te mogen helpen om hun klachten op te lossen. Zodat mensen, ook jij, weer in hun authentieke kracht komen te staan.

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.