Hoe werkt het?

De energetische trilling van zowel de aarde als de mens gaat omhoog (3D naar 5D). Hierdoor komen er steeds meer vastzittende blokkades aan het licht. Je krijgt fysieke, emotionele en mentale klachten. Het is eigenlijk logisch dat burn-outs, vermoeidheid en depressieve gevoelens de laatste jaren hoogtij vieren. De bedoeling is dat deze klachten opgelost worden. Zo gaan wij als mens vanuit flow leven en de mensheid als geheel evolueert verder.  Voor jou betekent dit: je klachten achter je laten.

Door de evolutie die nu in sneltreinvaart gaat, komen momenteel veel mensen  in een transformatieproces terecht. Doordat de oude manier van leven niet meer bij je past en er allerlei lichamelijke klachten ontstaan, mag er een nieuwe, meer spirituele weg, ingeslagen worden. Dit is voor velen een onbekende weg maar men voelt ook dat dit nodig is om weer lekker in je vel te komen en de zin in het leven weer terug te krijgen. Als transformatietherapeut kan ik je daarin begeleiden.

Voor oplossingen: naar een hoger niveau
Een probleem moet altijd vanaf een hoger niveau opgelost worden dan het niveau waarop het bestaat. Als je klachten hebt met je gezondheid ga je naar een arts, psycholoog of alternatief genezer. Heb je een probleem in je bedrijf, dan schakel je een deskundige in om ernaar te laten kijken. Ook onze lichamelijke, emotionele en mentale problemen dienen vanaf een hoger niveau opgelost te worden. Maar ook aan wat wij mensen kunnen, zitten grenzen. Daarom zoeken we het hier buiten onszelf.

Lichtwezens willen je graag helpen
Naast het leven op aarde bestaat er in dit universum de kosmische levensenergie, met nog vele levensvormen. Denk aan engelen, gidsen en vele andere soorten lichtwezens. Zij bezitten een veel hoger energetisch trillingsniveau dan wij mensen. Het mooie is dat zij ons heel graag willen helpen, maar dat wij daar zelf om moeten vragen. We moeten hun hulp toestaan. Onze eigen wil staat namelijk voorop, zij mogen daarop geen inbreuk plegen. Dus als wij niets vragen, dan doen zij ook niets. Deze lichtwezens zijn zoveel kundiger dan wij mensen hier op aarde! En wij kunnen daar zeker ons voordeel mee doen. En omdat zij met zo velen zijn kunnen er ook meerdere personen tegelijk geholpen worden.

Groei vanuit contact met de spirits
Als trance healer en medium werk ik samen met de lichtwezens die leven ‘tussen hemel en aarde’. Ik breng je in contact met de spirits, om je daarna door hen te laten healen. Als het noodzakelijk is om meer duidelijkheid te krijgen over het ontstaan van je probleem of je ziekte, dan zet ik mijn mediumschap in. Vaak levert dat zeer heldere inzichten op, bijvoorbeeld over hoe iets is ontstaan, wat er aan je leefwijze veranderd kan worden. Of een boodschap van een overleden dierbare die je inzicht geeft waarom iets is zoals het is. Deze natuurlijke manier van healen is zeer krachtig.

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.