Workshop over de aura

Zaterdag 18 maart 14.00 uur

De aura is een energetische laag die om ons lichaam heen zit en die uit diverse lagen bestaat. Hij straalt uit hoe we ons voelen en bevat ook heel veel andere informatie over bijvoorbeeld onze talenten, of we in onze kracht staan, of we ziek zijn en ook informatie over vorige levens.

In deze laagdrempelige workshop leg ik uit wat een aura is en dat we daar mee voelen en onze omgeving aftasten. Denk bijvoorbeeld aan de eerste indruk die je van iemand hebt, zonder nog maar één woord gesproken te hebben. Wij worden continue beinvloed door de aura van anderen, wij vangen al die prikkels op. Voelen met de aura doen we altijd al maar we zijn ons er niet van bewust. Zodra je je ervan bewust bent, dan kun je er ook mee sturen, bijvoorbeeld hoe je je meer af kan sluiten voor alle prikkels in een drukke ruimte. Vooral voor hooggevoelige mensen kan dat een uitdaging zijn. Verder leg ik uit dat  ziektes kunnen ontstaan in je aura en hoe je dat kunt voorkomen/oplossen.

We gaan in deze workshop aan de slag met het voelen én zien van je aura, want ook dat kun je heel snel leren! Hoe leuk is dat dat ook jij een aura kunt voelen en zien!

Een leuke workshop met een klein groepje (max 6 personen)

Kosten € 25,- incl koffie/thee

Opgave via het contactformulier of telefonisch 06-28806536

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.