Workshop over de aura

De aura is een energetische laag die om ons lichaam heen zit en die uit diverse lagen bestaat. Hij straalt oa uit hoe we ons voelen en bevat ook heel veel andere informatie.

In deze laagdrempelige workshop leg ik uit wat een aura is en dat we daar mee voelen en onze omgeving aftasten. Denk bijvoorbeeld aan de eerste indruk die je van iemand hebt, zonder nog maar één woord gesproken te hebben. Wij worden continue beinvloed door de aura van anderen, wij vangen al die prikkels op. Vooral voor hooggevoelige mensen kan dat een uitdaging zijn en je kunt er ook onverklaarbaar moe van worden.

We gaan in deze workshop aan de slag met het voelen én zien van je aura, want ook dat kun je heel snel leren! Naast een korte theoretische uitleg gaan we leuke oefeningen doen en zul je áha momentjes ervaren. Voelen met de aura doen we altijd al maar we zijn ons er niet van bewust. Zodra je je ervan bewust bent, dan kun je er ook mee sturen. Bijvoorbeeld hoe je je meer af kan sluiten voor alle prikkels in een drukke ruimte.

Een leuke workshop met een klein groepje (max 4 personen)

Kosten € 15,- inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Adres: Frambozendreef 1 Arkel

Opgeven via het contactformulier of via een belletje.

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.