workshop over de chakra’s

Chakra’s zijn soort ‘energiewielen’ die op diverse plaatsen in ons lichaam zitten. Zij zorgen ervoor dat de energie blijft stromen en iedere chakra heeft zijn eigen gebied waarin hij werkzaam is. Een chakra kun je ook zien als een diafragma van een fototoestel, hij kan meer open of dicht gedraaid worden en daarmee wordt de hoeveelheid energie die door betreffend gebied stroomt geregeld. Als voorbeeld neem ik even de keelchakra, iemand bij wie die chakra ver openstaat praat overmatig veel en druk, iemand bij wie die chakra meer gesloten is zal veel stiller en soms ook verlegener zijn.

Zo zijn de chakra’s op allerlei gebieden werkzaam en als je je daarvan bewust bent kun je ze ook beter in balans brengen. Doordat je levensenergie dan gelijkmatiger stroomt voel je je ook lekkerder.

In deze laagdrempelige workshop leg ik de werking van de chakra’s en hun specifieke gebieden waar ze actief zijn uit. Bij iedere chakra doen we een leuke oefening hoe je hem meer in balans kan krijgen. Het is dus zeker niet de hele avond stil op een stoel zitten!

 Een leuke workshop met een klein groepje (max 4 personen)

Kosten € 15,- inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Adres: Frambozendreef 1 Arkel

Opgeven via het contactformulier of via een belletje.

 

 

Marinda coaching & therapie
Telefoon:  06 288 06 536
info@marinda-coaching-therapie.nl
w
ww.marinda-coaching-therapie.nl

Praktijk
Frambozendreef 1
4241 DN Arkel
(Gebruik voor navigatie Kastanjelaan 23, daar is de praktijk recht tegenover)

Alvast kennismaken?
Neem gerust  contact op, en we maken een kosteloze afspraak of maken telefonisch even kennis.